آشنایی با خواص به
نوشته شده توسط : nahal

سلامت نیوز : به میوه ای سرشار از ویتامین بوده که توصیه می کنیم با خاصیت های بیشتر آن آشنا شوید.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران،‌ به  برای درمان تورم‌های داخلی بدن و خشکی دهان مفید بوده و تقویت کننده قلب و نرم کننده سینه است.

“به” مقوی معده و دستگاه هاضمه است، باعث جلوگیری از خونریزی شده و ادرار آور است.

“به” بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است و اثر مفیدی در بواسیر دارد.

“به ترش”، برای تنگی نفس و هضم غذا مفید است.

لعاب “به دانه” را روی زخم‌ها و سوختگی قرار دهید تا باعث شفای سریع آنها شود.

این میوه ضد تب بوده و در درمان جراحات گلو موثر است، اسهال خونی را درمان و سرفه را برطرف می‌کند.

همچنین “به” برای درمان تورم‌های داخلی بدن، خشکی دهان مفید بوده و برای التیام ترک پوست، آفتاب زدگی و بواسیر می‌توان از لعاب “به دانه” استفاده کرد.





:: بازدید از این مطلب : 679
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 خرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: